Öis har lagt ett bud på Alvaro Santos

Göteborgarna kan blåsa Helsingborg på brassestjärna.


Enligt GP jobbar Öis ordförande med de sista detaljerna för att finansiera värvningen av den förre Helsingborgbrassen som sedan några dagar tillbaka står utan kontrakt sedan hans franska klubb Sochaux valt att bryta kontraktet. Han blir i så fall radar han ihop sig med kompisen från tiden i FC Köpenhamn, Marcus Allbäck.

– Nu har vi lämnat ett konkret bud till Alvaro, säger Ranäng till GP i går.

– Vi tror att han kommer att ta det och hoppas på svar inom några dagar.

Helsingborg som också visat intresse är som vanligt hemlighetsfulla och väljer att prioritera Henrik Larsson.

— Ärligt talat har jag inte lagt ner mycket energi på detta den senaste månaden. Och om inget drastiskt sker när det gäller det ekonomiska är det inget jag heller kommer lägga ner energi på. Vår prioritet nu är att få klart med Henrik Larsson, säger klubbens ordförande Sten-Inge Fredin till HD.

– Vår prioritet nu är att få klart med Henrik Larsson.

Fredins uttalande kan låta konstigt då han för lite mer än vecka bekräftade för Nyheter24 att klubben jobbar intensivt med att få hem stadens förlorade son.

– Vi jobbar stenhårt på att försöka hitta en lösning, men det är inte helt enkelt, sa Fredin till Nyheter24 den 26 januari.

Även klubbens sportchef Jesper Jansson har bekräftat intresset för Santos.

– Vi har försökt en tid och vi har inte lagt ner det ännu. Men nu vet vi ju att vi inte behöver förhandla med en klubb i alla fall om vi hittar de ekonomiska musklerna, sa Jansson i måndags.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!