Hans döttrar sägs vara en anledning till att stjärnan vill flytta.
1 av 3
Hans döttrar sägs vara en anledning till att stjärnan vill flytta. - Foto: Natacha Pisarenko/AP/SCANPIX
2 av 3
- Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Tévez vill flytta från England.
3 av 3
Tévez vill flytta från England. - Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX

Här är Tévez öppna brev till City

Så här skrev den argentinske stjärnan i sin skriftliga begäran om att få lämna klubben.


Här är Tévez öppna brev till klubben:

Jag kunde ha skrivit på ett bättre kontrakt när jag erbjöds det inför den här säsongen, men mitt beslut handlar inte om pengar. Det har jag gjort klart för styrelsen och ledningen vid flera tillfällen. Ägaren har varit väldigt generös mot mig i sina erbjudanden, och jag vill tacka Shejk Mansour för hans förståelse och support.

Jag önskar också klargöra att jag inte har några personliga problem med tränaren Roberto Mancini.

Jag har inte påverkats av någon annan att ta det här beslutet. Det är i stället något som jag har känt under en tid och jag har ägnat många timmar åt att tänka över det.

Jag ville lämna i somras, men blev övertygad att stanna. Tyvärr har mina känslor inte förändrats.

MANCHESTER. Att Manchester Citys storstjärna, Carlos Tévez, 26, vantrivs med livet i Manchester har det inte gjorts någon hemlighet av - trots spelarens framgång i Premier League.

Den målglade anfallaren har vid flera tillfällen uttalat sig om hans hemlängtan till Argentina och att han till och med funderar på att avsluta karriären.

Men när han i veckan gick så långt som att skicka in en skriftlig begäran om att få lämna gick det hela till en ny nivå.

Förra sommaren skrev den argentinske landslagsspelaren ett femårskontrakt med klubben och har hela tre och ett halvt år kvar på kontraktet. Det är ingen högoddsare att klubben avslog sin storstjärnas begäran.

Frågan är nu hur relationen mellan City och Tévez kommer att se ut? Förutom att 26-åringen vantrivs i England sägs stora problem förekomma mellan honom och tränaren Roberto Mancini, 46.

Den förre Manchester United-spelaren har blivit utbytt hela elva gånger denna säsong. Den senaste gången blev anfallsstjärnan märkbart irriterad och delade ut ett par argsinta ord mot Mancini i sin väg mot avbytarbänken.

Supportarna har väldigt svårt att se sitt lag utan målkungen.

”Det här är ett helvete. Vi tycker alla tycker om Tévez och han skulle bli mycket svår att ersätta. Jag kan bara tänka på en och han spelar i Atlético Madrid (Sergio Agüero), skriver signaturen hesherehestthere på forumet Man City.

Därför Tévez är älskad av fansen

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!