Här är Tévez öppna brev till City

- 13/12/2010, 16:23 -
Hans döttrar sägs vara en anledning till att stjärnan vill flytta.
1 av 3

Hans döttrar sägs vara en anledning till att stjärnan vill flytta.

Natacha Pisarenko/AP/SCANPIX

2 av 3

JON SUPER/AP/SCANPIX

Tévez vill flytta från England.
3 av 3

Tévez vill flytta från England.

SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX

Så här skrev den argentinske stjärnan i sin skriftliga begäran om att få lämna klubben.

MANCHESTER. Att Manchester Citys storstjärna, Carlos Tévez, 26, vantrivs med livet i Manchester har det inte gjorts någon hemlighet av - trots spelarens framgång i Premier League.

Den målglade anfallaren har vid flera tillfällen uttalat sig om hans hemlängtan till Argentina och att han till och med funderar på att avsluta karriären.

Men när han i veckan gick så långt som att skicka in en skriftlig begäran om att få lämna gick det hela till en ny nivå.

Förra sommaren skrev den argentinske landslagsspelaren ett femårskontrakt med klubben och har hela tre och ett halvt år kvar på kontraktet. Det är ingen högoddsare att klubben avslog sin storstjärnas begäran.

Frågan är nu hur relationen mellan City och Tévez kommer att se ut? Förutom att 26-åringen vantrivs i England sägs stora problem förekomma mellan honom och tränaren Roberto Mancini, 46.

Den förre Manchester United-spelaren har blivit utbytt hela elva gånger denna säsong. Den senaste gången blev anfallsstjärnan märkbart irriterad och delade ut ett par argsinta ord mot Mancini i sin väg mot avbytarbänken.

Supportarna har väldigt svårt att se sitt lag utan målkungen.

”Det här är ett helvete. Vi tycker alla tycker om Tévez och han skulle bli mycket svår att ersätta. Jag kan bara tänka på en och han spelar i Atlético Madrid (Sergio Agüero), skriver signaturen hesherehestthere på forumet Man City.

Därför Tévez är älskad av fansen