Magnus Hedman har en indonesisk fotbollsliga efter sig.
1 av 2
Magnus Hedman har en indonesisk fotbollsliga efter sig. - Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX
Jesper Blomqvist har blivit tillfrågad.
2 av 2
Jesper Blomqvist har blivit tillfrågad. - Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX

De kan rädda Hedman från avgrunden

Sexdömd - men snart kan Magnus Hedman vara på väg tillbaka.


Fler svenskar har fått erbjudande

Det är inte bara Magnus Hedman och Jesper Blomqvist som den indonesiska ligan är ute efter. Även Teddy Lucic har fått ett samtal.

– Men det känns inte speciellt intressant. Jag sa åt han som ringde att jag var skadad i stort sett hela förra året och att det ska väldigt mycket till för att jag ska börja om, säger försvararen om intresset.

INDONESIEN. Man kan knappast påstå att allting har gått Magnus Hedmans väg de senaste åren. Den forne landslagsmålvakten har skilt sig, är bankrutt och dömdes nyligen för sexbrott.

Men snart kan han vara på väg tillbaka till det han gör bäst - spela fotboll.

Däremot är det inte en comeback till Premier League. I stället kan han hamna i Indonesien, som miljardsatsar på en ny fotbollsliga.

Enligt Aftonbladet har ligan försökt få tag i honom. Dock utan framgång.

– De har försökt nå honom, men har inte fått tag på hans telefonnummer, säger en källa till tidningen.

Bäst i världen 2022

Tillsammans med Fifa och flera rika aktörer har den nya ligan dragit igång. Och de är inte rädda för att satsa högt. De siktar nämligen på att vara den bästa ligan i världen 2022.

Redan nu har spelare börjat flocka till den nystartade ligan. Mark Viduka har bland annat redan skrivit på för en av klubbarna i ligan - och spelare som Jesper Blomqvist har blivit tillfrågade.

– Ja, det stämmer. Det var lite spännande att de hörde av sig, säger Blomqvist till Aftonbladet.

Den förre Manchester United-mittfältaren tackade dock nej till förslaget. Men enligt uppgifter handlade det inte om några småsummor. Runt 3,5 miljoner kronor för ett år, en gratis bil, en gratis lägenhet och en gratis telefon erbjöds han.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

1 timme sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

1 timme sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

3 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.