Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fredrik Risp nobbade Djurgården

Sport | 12/02/2009 18:26

"Svårt för mig att spela för någon annan klubb än "Blåvitt" i Allsvenskan."

De senaste åren i Turkiet blev inte vad Fredrik risp hade hoppats på. Problem med löneutbetalningar, dåligt med speltid och allmänt strul har gjort att mittbacken söker en ny klubb. Något som fick Djurgården att agera.

– Djurgården hörde av sig för några veckor sedan och ville värva mig men jag tackade bestämt nej. Det skulle vara svårt för mig att spela för någon annan klubb än "Blåvitt" i Allsvenskan, säger Risp till Eurosport.

Nu ligger han i stället i förhandlingar med norska mästarna Stabæk.

– Jag var i Oslo i måndags och träffade spelarna och ledarna. Ankaraspor och jag har inlett förhandlingar med Stabæk men än återstår en del detaljer som exempelvis längden på kontraktet, säger Risp till Eurosport.

Enligt Stbæks sportchef Lars Bohinen är det dock inte säkert att klubben väljer att satsa på den svenske mittbcaken.

– Vi funderar fortfarande och har inte bestämt oss till hundra procent ännu. Nu hänger det lite på om han blir gratis. Vi jobbar på det med Ankaraspor nu, säger Lars Bohinen till Budstikka.

Skrivet av: