Fredrik Risp nobbade Djurgården

"Svårt för mig att spela för någon annan klubb än "Blåvitt" i Allsvenskan."


De senaste åren i Turkiet blev inte vad Fredrik risp hade hoppats på. Problem med löneutbetalningar, dåligt med speltid och allmänt strul har gjort att mittbacken söker en ny klubb. Något som fick Djurgården att agera.

– Djurgården hörde av sig för några veckor sedan och ville värva mig men jag tackade bestämt nej. Det skulle vara svårt för mig att spela för någon annan klubb än "Blåvitt" i Allsvenskan, säger Risp till Eurosport.

Nu ligger han i stället i förhandlingar med norska mästarna Stabæk.

– Jag var i Oslo i måndags och träffade spelarna och ledarna. Ankaraspor och jag har inlett förhandlingar med Stabæk men än återstår en del detaljer som exempelvis längden på kontraktet, säger Risp till Eurosport.

Enligt Stbæks sportchef Lars Bohinen är det dock inte säkert att klubben väljer att satsa på den svenske mittbcaken.

– Vi funderar fortfarande och har inte bestämt oss till hundra procent ännu. Nu hänger det lite på om han blir gratis. Vi jobbar på det med Ankaraspor nu, säger Lars Bohinen till Budstikka.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.

Fixade poäng med sena drömträffen

igår 21:14
Topptippade Linköping och Häcken delade på poängen efter att Linköpings Michelle De Jongh fått drömträff i sista minuten i det damallsvenska mötet. Det kändes jävligt bra, säger De Jongh.