Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svennis får fortsatt förtroende

Sport | 13/02/2009 11:56

Förbundet "stöder Eriksson fullt ut" trots förlusten mot USA.

Mexikos landslag är tillbaka i Mexico City efter den tunga förlusten mot USA. Kritiken i mexikansk press har varit hård mot Svennis sätt att leda landslaget, och i England nämns hans namn som en tänkbar lösning på Portsmouths bänk.

Men på en presskonferens på Mexico Citys flygplats fick Sven-Göran Eriksson sin arbetsgivares fulla stöd.

– Vi stöder Eriksson fullt ut, för vi ska till Sydafrika med honom. Och vi kommer att ta oss till VM. Det är 30 poäng som vi spelar om, och de första tre slank oss ur händerna. Det är väldigt tungt för oss att förlora, precis som det säkerligen är tungt för er, och för spelarna, våra familjer, säger Justino Compeán, högste höns på Mexikos fotbollsförbund.

Sven-Göran Eriksson vill inte gå med på att förlusten berodde på att Mexiko spelade dåligt.

– Lagets organisation var bra, men inte resultatet. Skulle jag kunna göra om det skulle jag starta med samma spelare. Jag vill fortsätta. jag har ett kontrakt och som jag ser det så vore jag en man utan mod om jag hade lämnat, säger Sven-Göran Eriksson, enligt mexikanska förbundets hemsida.

Skrivet av: