Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Håkan Mild bekräftar Italienintresse

Sport | 14/02/2009 16:04

IFK Göteborgs sportchef dementerar inte värvningsryktena om Mattias Bjärsmyr.

IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild bekräftar att klubbens stjärnspelare Mattias Bjärsmyr kan vara på väg till flera italienska klubbar såsom Juventus, Fiorentina och Udinese.

Det italienska tidningen La Gazzetta dello Sport avlöjade att Bjärsmyr, en av allsvenskans bästa mittbackar, har väckt intresse hos de italienska klubbarna.

– Det kan nog stämma det där, säger Håkan Mild, till eurosport.se.

Han antyder att uppgifterna i italiensk press kan stämma.

– Det finns nog en sanning bakom de där uppgifterna. Men det fungerar ju så att jag inte kan säga rakt ut om det är intresserade så länge jag inte har en offert på bordet. Riktigt så är det inte ännu och därför kan jag inte säga så mycket mer, säger Mild till eurosport.se.

Under vintern har Göteborgsklubben värvat Kalle Svensson, och har tre mittbackar som är i toppform. Därför har spekulationer satts igång om att klubben kan göra sig av med Bjärsmyr i sommar då hans kontrakt går ut till hösten.

– Det är inget vi funderar på så. Men ett kontrakt är ett kontrakt och det går ut så det är som det är, säger Mild, till eurosport.se.

Skrivet av: