Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Juventus vill ha IFK-Bjärsmyr

Sport | 11/02/2009 18:51

Enligt Milanobaserade La Gazzetta dello Sport är flera italienska klubbar intresserade av mittbacken Mattias Bjärsmyr.

Den gamla damen kan utökas till tre svenskar inom en snar framtid. Det är Italiens största sporttidning La Gazzetta dello Sport som avslöjar de häpnadsväckande uppgifterna att flera italienska klubbar intresserade av mittbacken Mattias Bjärsmyr, däribland Juventus. Blir flytten verklighet kommer 23-åringen nästa säsong att spela med Olof Mellberg och Albin Ekdal i Serie A och med stor sannolikhet även Champions League. De andra italienska klubbarna som nämns är Udinese och Fiorentina. Även de italienska toppklubbar.

Bjärsmyr har valt att inte förlänga sitt kontrakt med IFK Göteborg, och IFK har valt att inte sälja sin landslagsback till bland annat Glasgow Rangers. Men om Juventus lockar med stora pengar kan IFK förmodligen inte stoppa en försäljning. Nu har blåvitt dessutom köpt tillbaka sin tidigare landslagsbacken Kalle Svensson för att förbereda en försäljning av Bjärsmyr.

Då övergångsfönstret redan stängt för den här säsongen blir inte en flytt av förrän till sommaren. Men redan i kväll kan den italienska storklubben titta närmare på Bjärsmyr när han spelar med Sveriges U21-landslag mot just Italien.

Skrivet av: