Eto'o blickar mot Milan

Enligt italienska medier kan Eto'o flytta till Milan inom en snar framtid.


Rapporter från Italien menar i dag att Barcelonas skyttekung, Samuel Eto'o, vill lämna det katalanska laget för Milan - en klubb som hans representanter redan ska ha kontaktat.

Det är den respekterade tidigningen, La Gazzetta dello Sport, som skriver att spelarens representanter redan ska ha tagit kontakt med "rossonero" och menar dessutom att spelarens agent haft en rad hemliga möten med den italienska klubben. För att undvika problem med FIFA, som förbjuder 27-åringen från att tala med andra klubbar, skriver "Gazzettan" att Milan inte vill ha direkta möten med skytteligaledaren.

Den förre Mallorca-spelaren uppges dessutom vara väldigt säker på sin sak, och den italienska tidningen spekulerar att det var Milan-planerna som fick honom att tacka nej till en förlängning med Barcelona nyligen.

Eto'o och Henry på danshumör

Skrivet av:

Senaste nytt

Så stöttades Henke Larsson under den framgångsrika karriären: ”Det är respekt”

2 timmar sedan

Studio Allsvenskan: "Det är det värsta jag har sett"

3 timmar sedan
Malmö FF:s backstjärna Martin Olsson, 36, knockade Varbergs Robin Tranberg. Det får poddstjärnan Marcus Birro att rasa. – Det är det värsta jag har sett, säger han i Studio Allsvenskan.

Klara för OS som sista lag: "Kom som en chock"

3 timmar sedan
De trodde att OS-drömmen var körd. Då visade det sig att förbundskaptenen Tomas Bergman hade räknat fel – Sverige hade kvalificerat sig som sista lag. Vi kände "där rök OS-chansen". Det är kul att det inte är så, säger Sverigeettan Linda Bergström.

Italiensk stjärna missar fotbolls-EM

3 timmar sedan
Den italienska anfallaren Domenico Berardi missar fotbolls-EM i sommar på grund av en skada.

Malmö FF-stjärna polisanmäls efter slaget

3 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson har polisanmälts efter att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, skriver Fotbollskanalen.

Streckstriderna som ska avgöras i SHL-spurten

idag 15:33
En seriesegrare ska koras, streckstrider ska avgöras. Här är läget inför slutspurten av SHL-ishockeyn.