Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barcas framgång inte bara positiv

Sport | 21/01/2009 14:57

Tränaren Guardiola beordrade Samuel Eto'o att avbryta träningen.

Motgång föder framgång heter det ju. I FC Barcelona borde det kanske heta framgång föder motgång. För nu verkar stämningen på lagets träningar bli allt tuffare.

I spåren av alla goda resultat på planen kommer en allt hårdare press på spelarna, som måste fortsätta leverera det som fansen väntar sig efter en fullkomligt överlägsen höstsäsong. Enligt den katalanvänliga tidningen El Mundo Deportivo hamnade lagets coach Pep Guardiola och målkungen Samuel Eto'o i en dispyt på lagets senaste träning. Guardiola tyckte inte att anfallaren gav 100 procent på övningarna och gav sin stjärna en ordentlig tillrättavisning. Eto'o började lipa ännu mer och muttrade en hel del hårda ord för sig själv. Guardiola ska då ha tröttnat på kameruanen och beordrat honom att avbryta träningen och gå och duscha i stället.

Barcelona stormar redan nu mot ligatiteln, och har även fina utgångslägen i Champions League och spanska cupen, Copa del Rey. Guardiola visade med sitt senaste utspel på träningsanläggningen Ciutat Esportiva att han knappast tillåter några lata spelare förrän säsongen är helt slut.

Om "bråket" mellan tränaren och spelaren slutade med en vänlig handskakning eller vidare argumentation är oklart.

Några anledningar till att Guardiola bör vara vän med Eto'o

Skrivet av: