Se Zlatans många ansikten

Han sköt, passade och gick in i dueller. Här är Zlatans match.

Zlatan Ibrahimovic och hans Inter tog sin tredje raka seger när de vann mot Bologna med 2-1 på lördag kvällen. Även om den svenske stjärnan inte gjorde mål var han inblandad i flera farliga situationer.

Med Adriano som anfallspartner ledde det till mål nästan direkt efter bara tre minuter då Zlatan drog till med vänstern strax utanför straffområdet. Men målvakten var med på den. Det var även nära då Zlatans passade Sulley Muntari men Muntari gjorde inte ett avslut att tala om. Den tabben går inte att beskylla Zlatan för som slagit en perfekt genomskärare.

Det såg illa ut när Zlatan kolliderade hårt med en motståndare precis innan pausen. Zlatan kved och såg ut att ha fått en stukning, men han reste sig till Inter-fansens lättnad.

Zlatan har nu en god chans att ta hem ligan då Inter leder över tvåan Milan med tolv poäng.