Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han valde Bachelorette framför allsvenskan

- 21/06/2011, 15:09 -
1 av 2

Anders Wiklund/ Scanpix

2 av 2

Anders Wiklund/ Scanpix

Sebastian Karlsson spelade under 2010, 30 matcher för Degerfors. Inför säsongen årets säsong slutade han - och var med i Bachorlette.- I dag är jag säkert Degerfors största supporter.

DEGERFORS. Degerfors IF har överraskat alla under årets upplaga av superettan och är på god väg mot allsvenskan. Trots att målvakten Sebastian Karlsson slutade på försäsongen var han till alldeles nyligen med i en annan toppstrid - nämligen den i dokusåpan Bachelorette.

- Jag hade stor nytta av min tid som fotbollsspelare i Bachorlette. I omklädningsrummet lär man sig hur man hierarkin funkar i stora grupper. Man blir bra på att synas och välja när man ska synas, säger Sebastian Karlsson till Nyheter24.

Karlsson gick hela vägen till final i tävlingen om Frida Danielssons hand. Han var helt säker på att han bli vald i den så kallade roscermonin, men väl där valde hon i stället den 25-åriga företagaren Christian Nicolaisen. Samtidigt har Degerfors och den nya målvakten Brian Edwards övertygat i superettan och den klassiska bruksklubben är på väg tillbaka till allsvenskan.

- Jag har säkert sett fem matcher på plats i år, har många vänner i klubben och är säkert deras största supporter idag. Skit kul att det går så bra för dem.

Du blir inte sugen på att vara med igen?

- Jo det är klart att jag blir sugen på att vara med igen när jag är och tittar. Samtidigt vet jag hur mycket tid de lägger ner.

Sebastian Karlsson jobbar idag som account manager för Canon, föreläser... och spelar för Säffle IK i division 4, Värmland.