Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Malmö FF ska förstärka

- 01/03/2009, 09:36 -

Malmö FF:s vd Pelle Svensson lovar nu att förstärka med en eller två spelare.

Malmö FF vann söndagens träningsmatch mot danska Lyngby med 1-0 efter mål av nye Daniel Larsson. Men det räcker inte - klubbens vd Pelle Svensson lovar förstärkning framåt.

–För att vi ska nå vårt mål som är topp fyra topp fem krävs det att vi förstärker truppen med en eller möjligtvis två spelare. Det handlar om mittfältet och anfallet och det kommer att ske inom snart, säger Svensson till Sydsvenskan.

Hetaste alternativet enligt kvällspressen är Wilton Figueiredo med förflutet i AIK men som nu spelar i Qatar. Han sade till Expressen igår att Malmö ville ha honom, medan Aftonbladet senare på kvällen dementerade att brassestjärnan var på väg till ”Di Blåe”.

– Jag har aldrig ens sett honom spela, så jag har svårt att uttala mig om just Wilton Figueiredo. Det är en massa vilda spekulationer vid den här tiden på året, är det inte en dansk spelare så är det en engelsk eller en amerikan.

En som dock har sett honom spela är nye tränaren Roland Nilsson som hade Figueiredo i Gais. ”Rolle” vill inte direkt kommentera spelaren, eftersom "det bara blir en massa spekulationer", men konstaterar att det är ”en bra spelare”.

Malmö FF har ett tomrum efter tappet av Ola Toivonen, som efter den förra säsongen såldes till holländska PSV Eindhoven.

Skrivet av: