- Foto: Scanpix

Landslagsspelarens fru: "Han har utsatt fler"

Rättegången är inledd mot landslagsspelaren - som riskerar tre månaders fängelse.


Uppmärksammade bilder

Frun har bloggat om sin relation med fotbollsspelaren:

2010 skrev hon att hon är stolt över att relationen varat i fyra år. Att de har upplevt mer under dessa år än vad andra människor gjort på en hel livstid. Det finns ingenting som kan stoppa deras kärlek - vare sig rykten, sömnlösa nätter, sjukdomar eller skrikande barn.

Det unga paret visade också sin kärlek på utmanande bilder.

I parets hus hängde en bild av honom och hustrun, avklädda och tätt omslingrade. Bilderna las ut på sociala nätverk - och uppmärksammades av vänner och lagkamrater.

Källa: Expressen.

HELSINGBORG. På måndagen inleddes rättegången mot landslagsspelaren i Helsingborgs tingsrätt. Han anklagas för misshandel av sin fru och åklagaren yrkar på tre månaders fängelse.

Bröt ihop under förhandlingarna

Förhandlingarna blev känslosamma med en tagen landslagsspelare. Och med en fru som hördes via videolänk och bröt ihop under vittnesmålet.

Frun beskrev hur toppspelaren hade misshandlat henne upprepade gånger och hur hon fruktade för sin barns liv. Fruns mamma bekräftade bilden och beskrev hur landslagsspelaren kallade henne för "horjävel".

Inte bara hon som utsatts

Efter att måndagens rättegång avslutades beskrev frun också på sin blogg hur lättad hon var över att det var över och att hon ville tacka de kvinnor som hört av sig och berättat att det varit utsatta för samma sak av samma landslagsspelare.

Domen i målet faller den 13 december.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

1 timme sedan

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

3 timmar sedan
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.