Mikrofon knockade Ronaldo i comebacken

Ronaldos comeback efter 13 månader efter knäskadan slutade med - ett blått öga.


Ronaldos comeback efter 13 månader slutade med - ett blått öga. Skadan uppstod efter matchen då den brasilianske fotbollsstjärnan omringades av ett stort medieuppbåd och knockades av en mikrofon.

På planen gick det bättre. Det tog "Fenomenet" hela tre månader att komma i form för att att lira 23 minuter för Corinthians. Med sitt favoritnummer (9) på ryggen visade han att han ännu har en del fotboll kvar i sig. Ronaldo, 32, som varit borta länge från fotbollen på grund av en knäskada, byttes in den 67:e minuten när hans nya klubb Corinthians vann med 2-0 över Itumbiara i den brasilianska cupen och är vidare till nästa omgång.

–Han gjorde en bra debut, rörde sig bra och försökte sig på några dribblingar, säger Corinthianstränaren Mano Menezes.

– För tillfället är vi bara glada över att han spelar igen. Nu måste vi ha tålamod med honom, men han ska vara nöjd med att comebacken, sa förre Betisstjärnan Denilson som också återvänt till Brasilien efter en lång tid i Europa.

Det var i februari i fjol som Ronaldo skadade knät i en serie A-match för Milan. I december meddelade han att han flyttar hem till Brasilien efter att ha representerat Barcelona, Real Madrid, Milan, PSV Eindhoven och Inter under hela 15 år i Europa.

Se comebacken en hel värld längtat efter och kameraknocken

Kolla in Ronaldo när han härskade över Europa

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!