1 av 19
Brassen stod för ett riktigt drömmål. - Foto: Scanpix
En halvlek där Real hade de flesta chanserna - vann Barcelona med 2-0.
2 av 19
En halvlek där Real hade de flesta chanserna - vann Barcelona med 2-0. - Foto: Scanpix
3 av 19
Diarra slapp det röda kortet men Daniel Alves straffade Real på nytt på den efterföljande frisparken. - Foto: Scanpix
4 av 19
Och det blev inga flera mål i matchen, vilket innebar att Barcelona kvalificerade sig till semifinalen efter 2-1-segern i Madrid. - Foto: Scanpix
5 av 19
Barcelona - ett av världens bästa lag någonsin - har fans över hela världen och fantastiska bilder visades upp från Managua, Nicaragua. - Foto: Scanpix
6 av 19
Inför matchen hälsade han på "Pep" men efter matchen vägrade han - eftersom att segern var "orättvis". - Foto: Scanpix
7 av 19
Men när Sergio Ramos fick rött kort försämrades Madrids chanser till ett ledningsmål. - Foto: Scanpix
8 av 19
Efter paus tryckte Real Madrid på. Cristiano Ronaldo reducerade i den 68:de minuten... - Foto: Scanpix
9 av 19
Matchen präglades av hårt - och stundtals - fult spel. Här är det Carles Puyol som får sig en åktur av landslagskollegan Xabi Alonso. - Foto: Scanpix
10 av 19
Den vanligtvis städade Iker Casillas var rasande på domaren efter en straffsituation och skrek:"Du kan dra och festa med Barcelona". - Foto: Scanpix
Matchen visades på storbildsskärm och vild glädje utbröt efter avancemanget.
11 av 19
Matchen visades på storbildsskärm och vild glädje utbröt efter avancemanget. - Foto: Scanpix
12 av 19
... och han var långtifrån den enda stjärnan som inte visade sig från sin bästa sida. - Foto: Scanpix
Madrid får nu fokusera på Champions League och på ligan som man leder.
13 av 19
Madrid får nu fokusera på Champions League och på ligan som man leder. - Foto: Scanpix
14 av 19
José Mourinho blev förloraren på nytt när Madrid och Barcelona spelade 2-2 - i en match som innehöll drömmål, straffsituationer och kort i mängder. - Foto: Scanpix
15 av 19
Den största syndaren från den första matchen - Pepe - hälsades med fans som skanderade "Mördare,mördare,mördare!". - Foto: Scanpix
16 av 19
José Mourinho var i sedvanlig ordning konspiratorisk efter matchen - efter uteblivna straffar. - Foto: Scanpix
Tumult utbröt sen när Lassana Diarra brutalt kapade Lionel Messi.
17 av 19
Tumult utbröt sen när Lassana Diarra brutalt kapade Lionel Messi. - Foto: Scanpix
Pedro gav Barcelona ledningen i den 43:de minuten.
18 av 19
Pedro gav Barcelona ledningen i den 43:de minuten. - Foto: Scanpix
Och Karim Benzema kvitterade fyra minuter senare.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.