Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Real Madrid och Barça vill ha Zlatan"

- 10/03/2009, 20:27 -

Det är den tiden på året: Zlatans agent börjar sprida transferrykten.

Som vanligt så här på vårvintern pratar Zlatan Ibrahimovic agent Mino Raiola om alla klubbar som vill köpa hans klient. Den här gången är det inte ens inför en kontraktsförhandling. I en intervju med Quotadiano Sportivo avslöjar Raiola att Zlatan blev världens bäst betalda spelare redan för två år sedan, "det var bara det att då kunde vi inte säga något, för att undvika en kedjereaktion".

Sen kommer det: snacket om storklubbarnas intresse:

– Real Madrid och Barcelona är redo att göra allt den kan för att köpa honom. I den spanska ligan skulle Ibra göra 40 mål om året och han skulle helt klart ha större chanser att vinna Ballon d'Or, säger Mino Raiola, till Quotadiano Sportivo.

På frågan om han verkligen tror att Inters ägare Massimo Moratti skulle sälja sin juvel, svarar agenten med ett förtäckt hot:

– Stopp. Jag vill att en sak ska vara klar: om Zlatan bestämmer sig för att lämna, då kan ni vara säkra på att han kommer att lämna. I alla hans flyttar, från Ajax till Juve och från Juve till Inter har det varit spelaren som fått genom sin egen vilja.

Mino Raiola är förbannad på José Mourinho för att han petat en annan av Raiolas klienter, brassen Maxwell, till förmån för supertalangen Santon.

– Hade han petat Ibra hade han redan varit sparkad, som han för övrigt blev i Chelsea. Mourinho måste ändra inställning, han gör mer skada än hagel. Att han är där han är har han bara Zlatan att tacka för, säger Mino Raiola till Quotadiano Sportivo.

Skrivet av: