Men till slut kunde Cristiano Ronaldo ge bortalaget ledningen i den 62 minuten.
1 av 17
Men till slut kunde Cristiano Ronaldo ge bortalaget ledningen i den 62 minuten. - Foto: Scanpix
Real dominerade till en början i en stökig match.
2 av 17
Real dominerade till en början i en stökig match. - Foto: Scanpix
3 av 17
Real Madrid gästade bottenlaget Villarreal. En match som på förhand såg enkel ut, men när krutröken lagt sig hade Real tappat två poäng - och lackat ur fullständigt. - Foto: Scanpix
...bottenlaget och deras nya tränare Miguel Angel Lotina vägrade ge sig.
4 av 17
...bottenlaget och deras nya tränare Miguel Angel Lotina vägrade ge sig. - Foto: Scanpix
Hela femton gula kort - och två röda - delades ut.
5 av 17
Hela femton gula kort - och två röda - delades ut. - Foto: Scanpix
6 av 17
Det var portugisens 33 mål, en otrolig siffra - som ändå inte räcker till skytteligaledningen då Messi är snäppet värre med 34. - Foto: Scanpix
Och Real Madrids anstormning uteblev när irriterade maränger lackade ur.
7 av 17
Och Real Madrids anstormning uteblev när irriterade maränger lackade ur. - Foto: Scanpix
8 av 17
José Mourinho protesterade mot domslutet så mycket att han till slut visades upp på läktaren. Där satt redan hans ledarkollega Rui Faria. - Foto: Scanpix
9 av 17
När klockan passerat den 81 minuten fick "Los submarinos amarillos" en omdiskuterad frispark. - Foto: Scanpix
Ledningen såg ut att stå sig hela vägen men...
10 av 17
Ledningen såg ut att stå sig hela vägen men... - Foto: Scanpix
Världsstjärnan firade kungligt.
11 av 17
Världsstjärnan firade kungligt. - Foto: Scanpix
12 av 17
Och precis som mot Malaga blev Madrid straffade. Marcos Senna sköt 1-1 i den 82 minuten. - Foto: Scanpix
13 av 17
Därefter fick Mesut Özil rött kort och Ronaldo deppade "Det är ett rån", sa han efter matchen enligt AFP. - Foto: Scanpix
Nu ser inte seriesegern självklar ut för Real Madrid.