Linderoth: Funderat på att sluta

- 18/03/2009, 20:38 -

Den skadebenägne mittfältaren erkänner att han har övervägt att lägga skorna på hyllan.

Skadespöket vill bara inte släppa taget om mittfältsterriern Tobias Linderoth. 29-åringen har ända sedan han flyttade från danska FC Köpenhamn till det turkiska storlaget Galatasaray 2007, gäckats otroligt mycket av alla möjliga skador. Nu medger han att tankarna om att lägga skorna på hyllan har slagit honom.

– Klart man har haft de tankarna. När man åker på en ny skada så är det inga positiva tankar man har, säger han.

Än vill dock inte den franskfödde mittfältaren lägga av med fotbollen. Det är något som ligger lite längre fram i tiden och han är fullt koncentrerad på att komma igång igen.

– I nuläget är det inte aktuellt. Jag kör på och är inställd på att bli hel och frisk. Jag har fått besked att man ska kunna lösa det här, men att man måste trappa upp försiktigt och inte hoppa över några steg.

Att Tobias Linderoth inte finns med i Lagerbäcks landslagstankar är inte heller något som överraskar honom.

– Nej, jag har ju inte spelat fotboll på länge. Först var det operationen i höften, sedan var det sparken mot Albanien, sedan en inflammation i knäet och nu en inflammation i höftmuskeln. Nu handlar det om att bli frisk och kunna spela i klubblaget först och främst. Jag tänker inte ens på landslaget, säger han till Fotbollskanalen.

Linderoths varma mottagning

Skrivet av: