Bojan ville tillbaka till AIK, men fick nobben.
1 av 2
Bojan ville tillbaka till AIK, men fick nobben. - Foto: Scanpix
Nu går han till attack mot styrelsen, som inte är några "riktiga AIK:are".
2 av 2
Nu går han till attack mot styrelsen, som inte är några "riktiga AIK:are". - Foto: Andreas Hillergren / SCANPIX /

Bojan nobbades av AIK - "Var rejält förbannad"

Under helgen blev Bojan Djordjic klar för BP. Helst av allt hade han spelat i AIK, men de ville inte ha honom. Nu går Bojan till attack: "För mig är de som tog beslutet inga AIK:are. De riktiga AIK:arna sitter inte i styrelserummen".


STOCKHOLM. Redan i januari ville TV4-profilen och fotbollspelaren Bojan Djordjic återvända till den klubb han älskar. Men trots tre säsonger i "Gnaget" och ett sm-guld 2009 ville AIK inte veta av Bojan.

- Jag var rejält förbannad och funderade ett tag på att gå till en allsvensk konkurrent och ta revansch. Men för mig handlar det inte om att jag ska ta revansch, säger Bojan till FotbollDirekt.se

Beslutet att han inte var välkommen tillbaka tog hårt på mittfältaren.

– Vi hade kontakt i början på året men de ville ha nytt blod och ett annat tankesätt så då fick jag ett nej. De tycker att ”Bojan är en gnällspik”, det var snacket som gick i styrelsen. Att jag inte skulle kunna hantera ditten och datten, säger han och fortsätter:

– För mig är de som tog beslutet inga AIK:are. De riktiga AIK:arna sitter inte i styrelserummen.

Bojan spelade senast i Royal Antwerpen i belgiska Division 2. Nu när han gör comeback i svensk fotboll hade han kunnat gå till allsvenskan och få "revansch". Men de planerna lades som sagt på is.

– Till de två allsvenska klubbarna som fick nej vill jag tacka för intresset. Jag funderade länge ska jag tillägga men det kändes inte rätt. AIK är en stor del av den jag är och spela i en annan tröja skulle bara bli fel speciellt hos en rival, skrev Bojan på Twitter i samband med att han blev klar för Brommapojkarna.

Men kanske får Bojan spela i allsvenskan nästa år. BP har gått som tåget i superettan och ligger just nu tvåa. Om Brommaklubben och Djordjic tar sig upp återstår att se.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!