Måndag 26 Sep
Stockholm

Här är de värsta fotbollsmissarna

Sekunderna innan den värsta missen någonsin.
Sekunderna innan den värsta missen någonsin. Foto: Faksimil/Youtube

De flesta av oss skulle kunna rulla in en boll i ett öppet fotbollsmål. Nio gånger av tio skulle bollen sitta där. Men var tionde gång skulle man snubbla, missa bollen eller skjuta utanför. Vad händer när den där tionde gången inträffar inför en publik? Det blir skrattfest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Cristiano Ronaldomiss mot Rayo Vallecano i går var en ganska pinsam miss. Men den kommer inte att gå till historieböckerna som den värsta av missar. Nyheter24 har letat reda på ett gäng missar som slår C-Rons miss med hästlängder. Håll till godo!

Ronny Rosenthal i Liverpool ska bara rulla in bollen i ett väldigt öppet mål, men verkar få lite för mycket fot under bollen.


Diego Forlan gjorde en minde lyckad sejour i Manchester United. Här ser vi en sekvens som väl illustrerar detta faktum.


Ilija Sivonjic ska till att näta för Dynamo Zagreb men överstegar över bollen. Eller något i den stilen.


Fahad Khalfan i Qatar lyckas hoppskrämfinta bort målvakten och har bara att lägga in bollen, men han försöker sig på en yttersida, något som visar sig vara lite för svårt.

Rocky Baptiste gjorde succé när han representerade Harrow Borough i en av de lägre engelska divisionerna. Men han blev även känd för att ha gjort vad som kan vara den värsta missen någonsin.


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.