Ronaldinho firar ett mål tillsammans med förre lagkamraten Zlatan Ibrahimovic.
Ronaldinho firar ett mål tillsammans med förre lagkamraten Zlatan Ibrahimovic. - Foto: Scanpix

Här är alla Ronaldinhos frisparksmål

Han var störst och han var bäst. I dag finns det spelare som är bättre än honom, men Ronaldinho kommer alltid vara en av världens bästa frisparksskyttar.


Lagen och målen

1998–2001  Grêmio
Mål:  21

2001–2003  Paris Saint-Germain
Mål: 17

2003–2008  Barcelona
Mål: 70

2008–2011  Milan
Mål: 20

2011–2012  Flamengo
Mål: 15

2012–Idag  Atlético Mineiro
Mål: 3

BRASILIEN. Han fick sitt internationella genombrott i VM 2002, där vi på Nyheter24 främst minns den fantastiska frisparken mot England som fick David Seaman att gå och köpa korv tio gånger om. Ronaldinho valde efter VM att gå till Barcelona där han blev världens bästa spelare.

Som i så många andra fall så tappade den gode brassen fokus på karriären, vilket gjorde att han lämnade den stora internationella fotbollsscenen 2011 då han flyttade hem till Brasilien igen. 

Trots att han kanske inte är vad han en gång var, så råder det inga tvivel om att Ronaldinho fortfarande har något unikt. Det har han alltid haft. 

Det är därför vi på Nyheter24 väljer att hylla det tekniska geniet från Brasilien med ett videoextra på samtliga av hans 54 (!) frisparksmål. Från det första i Grêmio till det senaste som han satte i förra veckan med sitt nya lag Atlético Mineiro. Vi tackar så mycket för underhållningen, Ronaldinho. Ge oss sex fullträffar till så får du ett nytt videoextra


/
/
PSG
/
/
Senaste nytt

Bruno Fernandes matchhjälte för Manchester United

Stark seger för Leksand

Inte ett enda insläppt mål. Men tre mål framåt. Leksand tog en stabil seger på bortaplan mot Linköping i SHL. Matchen slutade 0-3 (0-0, 0-2, 0-1).

Formstarkt Manchester City tog ännu en seger

Manchester City är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Nottingham Forest hemma på Etihad Stadium på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-0 (2-0) innebär att Manchester City nu har sex segrar i följd i Premier League i fotboll, och är fortfarande obesegrat i år.

Formstarka Örebro Hockey tog ännu en seger

Örebro Hockey fortsätter starkt i SHL. När laget mötte Skellefteå borta i Skellefteå Kraft Arena på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-1 (1-0, 1-1, 1-0). I och med detta har Örebro Hockey fyra segrar i rad.

Ermedin Demirovic tvåmålsskytt när Augsburg vann

2-1 (2-1) vann Augsburg med på hemmaplan mot Mainz i Bundesliga. Bakom segern låg två mål av Ermedin Demirovic.

Marco Reus matchhjälte för Borussia Dortmund

Borussia Dortmund vann hemmamatchen mot Wolfsburg i Bundesliga i fotboll med 1–0.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.