Nu kommer sanningen fram, Ronaldo.
1 av 4
Nu kommer sanningen fram, Ronaldo. - Foto: AP
Ronaldo är känd för sitt festande.
2 av 4
Ronaldo är känd för sitt festande. - Foto: AP
Laddar upp i badkaret med Ronaldinho.
3 av 4
Laddar upp i badkaret med Ronaldinho. - Foto: AP
Avslöjandet är kanske inte jättekul för brassen, men han spelade ju faktiskt fantastisk fotboll i Barca.
4 av 4
Avslöjandet är kanske inte jättekul för brassen, men han spelade ju faktiskt fantastisk fotboll i Barca. - Foto: AP

Ronaldos trekant i Barcas omklädningsrum

Den 20-årige Ronaldo var inte bara bra på fotboll när han spelade med Barcelona. Han var även en man som gärna utövade sex i Barcelonas omklädningsrum.


BARCELONA. Det spelades inte bara fotboll när Ronaldo hade Barcelona som klubbadress. Världens just då bästa spelare passade nämligen på att vid tillfälle unna sig lite sex i Barcelonas omklädningsrum.

Brassen ska enligt författaren, den spanska journalisten Lluis Lainz, ha kilat ut på middag och när han återvände till Camp Nou ska han ha plockat med sig två tjejer. 

Och då blev han lite sugen.

Blev påkommen av vakt

Arenans vakter började oroa sig för om det hade hänt något med stjärnan eftersom att det tog ovanligt lång tid för brassen att duscha av sig själv. Då bestämde sig en av vakterna för att titta till Ronaldo. Det skulle han inte gjort. För i en soffa låg, den nu mera gladfete, Ronaldo och hade trekant med de två tjejerna han tagit med sig in på arenan tidigare på dagen.

"Vill ha lite kul"

Författaren till boken beskriver hur klubben valt att tysta ner historien, men nu kommer det alltså fram vad som försiggår i Barcelonas korridorer. Barcelona dåvarande ägare Josep Lluís Núñes ska enligt boken ha kommenterat händelsen med orden:

– Förstår ni inte att han är en 20-åringen som bara vill ha lite kul?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!