Babylyckan: Chippen och Oksana har fått tillökning i familjen

Christian "Chippen" Wilhelmsson och Oksana Wilhelmsson har fått tillökning i familjen. Det avslöjar hon på Instagram.


Under tisdagen skrev höggravida Oksana Wilhelmsson ett blogginlägg om att han var orolig och ledsen för att hon troligen skulle få föda deras barn ensam. 

"Åh,jag vet inte vart jag ska börja… Känner mig ledsen! Fotbollslivet är ju som det är… Christian har varit underbar som har funnits vid min sida på alla sätt och viss. Vi var på sjukhuset varje dag. Tyvärr ville inte vår lilla prins titta ut, det var mina förvärkar eller vad det heter som skrämde mig vilket ledde till att jag ringde hem Christian alldeles för tidigt!", skriver hon på bloggen. 

Nu verkar det som att barnet kom i går – oklart om pappa Christian "Chippen" Wilhelmsson han hem till födseln dock. På Instagram och Twitter skickade Oksana ut en bild på bebis som kommer med storken och texten: "A new arrival" och datumet 2013-02-05. 

Pojken är parets andra barn. De gifte sig 2010 och dottern Naomi kom i juni 2011.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

2 timmar sedan

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.