Stockholm

Tröstas av tidning – efter jättemissen mot Sverige

Jonjo Shelvey får tröst av Daily Mail efter sin galna miss mot Sveriges U21-lag.
Jonjo Shelvey får tröst av Daily Mail efter sin galna miss mot Sveriges U21-lag. Foto: Bildbyrån/Faksimil/Daily Mail

Liverpool-spelaren Jonjo Shelvey stod för årets miss i U21-landskampen mellan England och Sverige. Nu försöker tidningen Daily Mail att trösta honom – med ännu värre missar.


Läs mer

WALSALL. Sverige var chanslösa i U21-landskampen mot England. Britterna vann med 4–0 efter att ha dominerat fullständigt – men kanske skulle de ha vunnit med ännu större siffror. Liverpool-talangen Jonjo Shelvey gjorde visserligen ett av målen mot Sverige men de flesta lär nog komma ihåg honom för den här galna missen.


Som plåster på såren vill därför den brittiska tidningen Daily Mail få Shelvey att förstå att han inte är ensam. De har grävt fram en handfull hög många fotbollsspelare som har lyckats med samma bedrift som Liverpool-spelaren – om inte värre.

Vi kan börja med att kika på kroaten Ilija Sivonjic som lyckas missa öppet mål på ett egentligen helt omöjligt sätt.


Qatars Fahad Khalfan tillhör också kategorin fotbollspelare som nästan ska vara stolta över att de ens kan missa att göra mål. 

" height="344">

Chris Iwelumo dock, som landslagsdebuterade med ett inhopp för sitt Skottland, ska bara skämmas. Pinsamt!

Den allra svåraste missen att svälja måste ändå ha varit Robert Earnshaws för sitt Wales, mot England. Mål där och lillebror Wales hade tagit poäng mot storebror  England i EM-kvalet. 

Den värsta av alla missar. Det står HELA (nästan i alla fall) det grekiska laget Veira för mot Levadeiakos – tack och lov vann de matchen ändå.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.