Enligt Zlatans demon-tränare Mino Raiola är sex klubbar aktuella för en eventuell flytt.
1 av 5
Enligt Zlatans demon-tränare Mino Raiola är sex klubbar aktuella för en eventuell flytt. - Foto: Ap / SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic åkte nyligen ur Champions League och franska cupen, samtidigt riskerar PSG att förlora stjärnan på grund av den nya höginkomstskatten.
2 av 5
Zlatan Ibrahimovic åkte nyligen ur Champions League och franska cupen, samtidigt riskerar PSG att förlora stjärnan på grund av den nya höginkomstskatten. - Foto: Manu Fernandez / SCANPIX
En återkomst till Juventus är inte omöjlig.
3 av 5
En återkomst till Juventus är inte omöjlig. - Foto: ap / SCANPIX
Eller till Inter...
4 av 5
Eller till Inter... - Foto: AP / SCANPIX
Eller till Milan.
5 av 5
Eller till Milan. - Foto: Ap / SCANPIX

Zlatans agent: "Finns sex möjliga klubbar"

Vart spelar Zlatan nästa år? Enligt Mino Raiola är sex klubbar aktuella men en återkomst till Italien tycks ligga närmast.– Italien är som ett andra hem för honom, säger Raiola.


Zlatans klubbar

Ajax 20012004

Juventus 2004–2006

Inter 2006–2009

Barcelona 2009–2010

Milan 2010–2012

Paris Saint-Germain 2012

PARIS. Zlatan Ibrahimovic spelar i Paris Saint-Germain, så mycket är säkert. Men som alltid är stjärnans framtid osäker och en mängd rykten placerar honom i en mängd olika lag. Bland annat i Juventus och i Napoli.

Napoli är dock inte ett av lagen som Zlatans agent Mino Raiola tycker är ett alternativ.

– Det finns två, tre lag i Italien som kan köpa honom. Juventus, Milan eller Inter och inte fler, säger Raiola till Sky Italia och fortsätter:

– Vi har också Real Madrid, Chelsea eller City. Det kommer inte att bli lätt att köpa loss honom från PSG.

"Allt kan hända"

Mino Raiola ger dock inga tydliga svar på vad som kommer att hända. Det enda som är säkert är att Zlatan alltså spelar i PSG.

– I dag ja, men kanske inte i morgon. På transfermarknaden är allt möjligt. Zlatan trivs väldigt bra i Paris och ledarna är nöjda med honom. Jag ser inte varför han skulle lämna, men allt kan hända. Men i dag är det nästan omöjligt.

"Han bär alltid med sig Italien i hjärtat"

På grund av Frankrikes nya höginkomstskatt för fotbollsspelare kan ändå Zlatan vara villig att flytta på sig. En eventuell flytt skulle då enligt Raiola kunna var en återkomst till Italien. Något som super-svensken inte skulle ha något emot.

– Zlatan har aldrig gjort en hemlighet av att Italien är som ett andra hem för honom, han bär det alltid med sig i hjärtat, säger Raiola till Sky Italia.

/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Hirscher siktar på comeback

Forsberg med matchavgörande målet: "En specialare"

1 timme sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och segern gör att Nashville utjämnar serien till 1–1 i matcher. Det var en specialare hemifrån Åkerö-rinken, säger Forsberg till Aftonbladet.

Florida vann efter galna räddningar

3 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.