Några av spelarna som finns på listan.
1 av 5
Några av spelarna som finns på listan. - Foto: Bildbyrån
Wayne Rooney bomb till hästspark får en hög plats på listan.
2 av 5
Wayne Rooney bomb till hästspark får en hög plats på listan. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / BILDBYRN
Ronaldinho visar vad som menas med det brasilianska uttrycket "joga bonita" med en cykelspark.
3 av 5
Ronaldinho visar vad som menas med det brasilianska uttrycket "joga bonita" med en cykelspark. - Foto: © Bildbyrån / -
Frank Lampard måttade in en spark från runt 40 meter.
4 av 5
Frank Lampard måttade in en spark från runt 40 meter. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / BILDBYRN
Populistisk val kanske. Men även "The special one" platsar på listan.
5 av 5
Populistisk val kanske. Men även "The special one" platsar på listan. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / BILDBYRN

Här är de tio snyggaste målen – gjorda på träning

Zlatan, Neymar, Ronaldinho – och Joe Hart. De får alla en plats när Nyheter24 rankar de grannaste målen någonsin – på träning.


Att det görs många snygga mål varje år vet vi om. Men världsstjärnorna gör även en hel del vackra mål på sina glassiga träningsanläggningar. Därför har vi, med lite hjälp av The Sun, rankat de tio snyggaste målen som har gjorts på träning. Lägg märke till att klubbadresserna på varje spelare (och en tränare!) är de nuvarande – och inte den klubbadress de hade när de gjorde målet.

10. José Mourinho, Chelsea. Må hända att det inte är något särskilt. Men när "The special one" även gör egna mål – ja, då platsar det på vår lista.


9. Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint-Germain. Så enkelt, så simpelt. Men samtidigt för okomplicerat för att ta en plats högre upp den här gången Zlatan.

8. Frank Lampard, Chelsea. Fotbollsporr på hög nivå. "Det där hade jag också gjort" tänker du. Men nja, det är svårare än man tror.

7. Philippe Coutinho, Liverpool. Liverpools passningsgeni kan göra mål själv även han – och det på ett oerhört delikat sätt.

6. Arjen Robben, Bayern München. Hade Robben gjort det här på träning i Bayern, framför allt under Jupp Heynckes tid, hade han fått en utskällning. Men nu kan vi bara njuta av en spelare med en teknik på världsklassnivå.


5. Joe Hart, Manchester City. Även målvakter kan, visar det sig.

4. Wesley Sneijder, Galatasaray. Hade inte Zlatan fortfarande varit aktiv hade den holländske bolltrixaren Sneijder varit klackkungen av världen.

3. Wayne Rooney, Manchester United. Pang. Punkt.

2. Ronaldinho, Atlético Mineiro. Varför spelar han i Brasilien och inte Europa vill jag skrika i ren frustration. Därför säger filmen och pekar mig långfingret. Mästaren.

1. Ibrahim Afellay, Schalke 04. Det går inte särskilt snabbt. Engagemanget verkar det vara sisådär med. Men det tekniska numret håller högre nivå än alla andra på listan. Tack Ibrahim.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

Stark högt upp i Texas

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?