Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bosnisk målvakt spelade 90 minuter – med en kula i huvudet

- 19/06/2013, 13:49
En bosnisk man fick ett vådaskott i huvudet under en amatörturnering i Sarajevo.

En bosnisk man fick ett vådaskott i huvudet under en amatörturnering i Sarajevo.

Faksimil/Avaz.ba

En 51-årig fotbollsmålvakt klagade på smärtor i huvudet och yrsel under en amatörmatch i Bosnien-Herzegovina. Först efter matchen åkte han in till sjukhus – där de konstaterade att han hade blivit skjuten i huvudet.

SARAJEVO. Det var under förra veckan som flera bosniska amatörlag ställde upp i en fotbollsturnering i Sarajevo. Under dagen fick den 51-årige målvakten Dusko Krtalica plötsliga huvudsmärtor, hans ena arm domnade av och han började se suddigt. Trots att han även fick sluddrigt tal spelade Krtalica klart en 90 minuter lång match – i tron att han slagit huvudet i stolpen. 

När han väl kom till ett lokalt sjukhus utförde de en skallröntgen för att hitta den makabra orsaken – att han hade en niomilliters kula i huvudet. 

Skottet kom från ett bröllopsfirande

– Under en operation tog vi bort ett okänt föremål från huvudet på en patient. Efter operationen blev han förflyttad till intensivavdelningen. Just nu är läget stabilt, säger Briljana Jandric, pressansvarig för sjukhuset, enligt tidningen Avaz

Enligt polisen ska Krtalica ha blivit skjuten av ett vådaskott. Inte långt i från fotbollsplanen fann de tolv hylsor efter ett bröllopsfirande.

En 42-årig man har gripits för händelsen.