Torsdag 7 Jul
Stockholm

"Det är inte damfotboll, det är män som spelar"

fotboll
1 av 4
Werder Bremens Mehmet Ekici har hamnat i blåsväder efter en nedlåtande kommentar om damfotboll. Foto: BILDBYRÅN/SCANPIX/BILD.DE
Aggresion i luften
2 av 4
Kommentaren kom efter ett bråk på en träning med lagkamraten Aaron Hunt. Foto: Faksimil/Bild.de
Fotboll
3 av 4
Ekici sa: "Det är inte damfotboll, det är män som spelar.". Foto: SCANPIX
Fotboll
4 av 4
Aaron Hunt är en gammal polare till Markus Rosenberg i den tyska klubben. Foto: BildbyrŒn / BILDBYRN

Werder Bremens Aaron Hunt och Mehmet Ekici började bråka på en träning. När alla väntade sig en förklaring till gruffet passade Ekici på att ge en känga till damfotboll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Svallande känslor och övertända fotbollsspelare finns det gott om exempel av i historien. I Sverige minns vi tillbaka på Olof Mellbergs och Fredrik Ljungbergs brottningsmatch på träning strax innan VM 2002.


Werder Bremens spelare Aaron Hunt och Mehmet Ekici råkade i luven på varandra under en träning nyligen. Lagkamraterna var dock snabbt på plats och skingrade på slagskämparna. Men självklart var tyskt media nyfikna på att få en förklaring till bråket. Ekicis svar? Ja, minst sagt uppseendeväckande.

– Det är så det är. Det är inte damfotboll, det är män som spelar. Ibland har man olika åsikter. Det här visar att det finns aggressivitet. Det är ett gott tecken inför kommande match, säger han till tyska Bild.

Det är inte så långt ifrån den debatt som tog fart i Sverige under EM. Då när bland annat handbollslaget Skånelas tränare Andreas Stockenberg hamnade i blåsväder när han twittrade om spelarnas sexualitet och utseende

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.