Ronaldinho kan fortfarande – se legendarens drömträff

Många trodde att Ronaldinho var slut som artist när han lämnade Milan 2010. Men den 33-årige trollkarlen har fortfarande krut i dojjorna. Det visade han inte minst mot Botafogo i natt.


2005 blev Ronaldinho vald till världens bäste fotbollsspelare. Men mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. Något som däremot har bestått är 33-åringens fotbollskunskaper. 

Brassen, som tillhör Atlético Mineiro numera, fick en nytändning när han flyttade hem till Brasilien från Europa. Ronaldinho blixtrar fortfarande till med den magin som han en gång blev känd för. Natten till torsdag stod han för ännu ett drömmål när han sköt 1–1 för sitt lag mot Botafogo. Frisparken fick en perfekt bana över muren och tog i ribban innan bollen gick i mål. 

Matchen slutade 2–2 mellan Atlético Mineiro och Botafogo. 

/
Senaste nytt

Norges galna premiärkross: 43–11

1 timme sedan

United illa ute i CL – efter nytt poängtapp

3 timmar sedan
Manchester United lever farligt i Champions Leagues gruppspel. Den engelska storklubben tappade en tvåmålsledning borta mot Galatasaray. Efter 3–3 är ett avancemang nu allt längre bort.

Hagström covid-sjuk – missar Gällivare

idag 19:18
Skidstjärnorna Jonna Sundling, Linn Svahn, Frida Karlsson och William Poromaa har sedan tidigare testats positivt för covid-19.

Stjärnan missar Häckenmatchen

idag 18:24
Bayer Leverkusen-stjärnan Florian Wirtz missar Europa League-matchen mot Häcken på torsdagskvällen.

Klart: Sverige utslaget i OS-kampen

idag 18:06
Sverige är utslaget i kampen om att få vinter-OS och Paralympics 2030. Internationella olympiska kommittén (IOK) valde att gå vidare med Frankrike.

Fotbollsproffs och lagkompisar: Här är kärleksparen i handbollslandslaget

idag 17:34
En är fotbollsproffs, en är tränare och en tredje är lagkompisens bror. Här är kärleksparen i det svenska handbollslandslaget.