Så här såg han ut innan.
Så här såg han ut innan. - Foto: © BildbyrŒn / GEPA pictures/ Andreas Pranter

Ronaldinhos skönhetsingrepp – har fixat gaddarna

Ronaldinho, 33, har hånats för sina tänder. Fyra operationer och 360 000 kronor senare har han tystat sina hatare – och rättat till gaddarna.


Ronaldinho kommer alltid vara ihågkommen för sina fotbollskonster på planen den dagen han lägger skorna på hyllan. Men många lär också minnas hans utmärkande utseende. Inte sällan har han blivit jämförd med en häst på grund av hans överbett och tänder. Faktum är att det både finns hästar och hästfoder som bär hans namn. 

Men nu blir det ändring på det. Ronaldinho, som nu spelar för Atletico Mineiro, har nämligen skönhetsopererat sig för få ett nytt leende. Efter fyra operationer där han har fått porslinsfasader och tagit bort en del av tandköttet har han fått sitt nya utseende.

– Det är väldigt givande att kunna göra detta för en idrottsman som verkligen förtjänar det. Resultat är fantastiskt, det var en välplanerad procedur, säger tandläkaren David Leonardo till Globo.

Även Ronaldinho själv är nöjd över sitt nya jag.

– Det är en stor förändring. Jag har alltid velat fixa min tänder, säger han till tidningen. 


/
/
/
/
Relaterat
Ronaldinho kan fortfarande – se legendarens drömträff
Många trodde att Ronaldinho var slut som artist när han lämnade Milan 2010. Men den 33-årige trollkarlen har fortfarande krut i dojjorna. Det visade han inte minst mot Botafogo i natt.
Här kastar fansen stenar på Ronaldinho
Den gamle brassestjärnan Ronaldinho skulle slå en hörna för sitt Atlético Mineiro i Copa Libertadores fick han två stenar kastade mot sig. Se videoklippet här.
Här är de tio snyggaste målen – gjorda på träning
Zlatan, Neymar, Ronaldinho – och Joe Hart. De får alla en plats när Nyheter24 rankar de grannaste målen någonsin – på träning.
Så har du aldrig sett Ronaldinhos konster
Ronaldinho är känd världen över för sina fantastiska bollkonster och hans videor på Youtube har trollbundit miljontals – så här har du aldrig sett dem tidigare.
Senaste nytt

Taktikvalet som kan avgöra Solheim Cup-rysaren

1 timme sedan

Fernandes drömvolley gav United-seger

igår 23:08
Han mötte långbollen med en volley – en drömvolley. Bruno Fernandes fullträff gav Manchester United en efterlängtad seger efter tre raka förluster, 1–0 mot Burnley.

Engström: "Skönt att spräcka målnollan"

igår 21:10
Förra säsongen svarade Röglebacken Adam Engström för nio mål på 52 matcher och slog igenom i SHL. Nu satte han säsongens första mål redan i den fjärde omgången. Skönt att spräcka målnollan, säger 19-åringen efter 3–1 hemma mot Växjö.

Jönsson efter förlusten: "Vi fick en lektion"

igår 20:12
Växjö hade inte en chans borta mot Rögle. Ängelholmsklubben vann med 3–1 – smickrande siffror för SM-guldvinnaren från Småland. Vi fick en lektion i dag, säger Växjötränaren Jörgen Jönsson.

Vasic sena cykelspark räddade poäng åt BP

igår 19:44
Brommapojkarna såg ut att förlora viktiga poäng på hemmaplan. Då klev Nikola Vasic fram på tilläggstid och cykelsparkade in kvitteringen (2–2) mot Norrköping.

Helt lika i Solheim Cup – tre raka för Grant

igår 19:42
Linn Grant har vunnit tre raka matcher och bidragit starkt till Europas upphämtning. Segern som utjämnade till 8–8 lär gå till Solheim Cup-historien. Det var helt sinnessjukt, säger Grant.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.