Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronaldinhos skönhetsingrepp – har fixat gaddarna

- 19/09/2013, 13:56 -
Ronaldinhos nya leende.
1 av 4

Ronaldinhos nya leende.

Faksimil/Youtube

Så här såg han ut innan.
2 av 4

Så här såg han ut innan.

© BildbyrŒn / GEPA pictures/ Andreas Pranter

Men efter fyra operationer har han "fixat" sitt leende.
3 av 4

Men efter fyra operationer har han "fixat" sitt leende.

Faksimil/Youtube

Här är hans nya tandrad.
4 av 4

Här är hans nya tandrad.

Faksimil/Youtube

Ronaldinho, 33, har hånats för sina tänder. Fyra operationer och 360 000 kronor senare har han tystat sina hatare – och rättat till gaddarna.

Ronaldinho kommer alltid vara ihågkommen för sina fotbollskonster på planen den dagen han lägger skorna på hyllan. Men många lär också minnas hans utmärkande utseende. Inte sällan har han blivit jämförd med en häst på grund av hans överbett och tänder. Faktum är att det både finns hästar och hästfoder som bär hans namn. 

Men nu blir det ändring på det. Ronaldinho, som nu spelar för Atletico Mineiro, har nämligen skönhetsopererat sig för få ett nytt leende. Efter fyra operationer där han har fått porslinsfasader och tagit bort en del av tandköttet har han fått sitt nya utseende.

– Det är väldigt givande att kunna göra detta för en idrottsman som verkligen förtjänar det. Resultat är fantastiskt, det var en välplanerad procedur, säger tandläkaren David Leonardo till Globo.

Även Ronaldinho själv är nöjd över sitt nya jag.

– Det är en stor förändring. Jag har alltid velat fixa min tänder, säger han till tidningen.