En poäng för utspelat Brasilien

Bakom 1-1-resultatet dolde sig en massiv dominans från Ecuador.


Brasilien kan tacka Intermålvakten Julio Cesar för att söndagsnattens VM-kvalmöte med Ecuador inte slutade i en större besvikelse. Bakom 1-1-resultatet dolde sig en massiv dominans från Ecuador - och en imponerande styrka av Julio Cesar mitt i pressen.

Faktum är att Brasilien dessutom kunde ha smitit undan med en seger efter Julio Baptistas överraskande 1-0-mål för brassarna i den 74:e minuten. Men i den 89:e minuten fick Ecuador sin kvittering när Cristian Noboa fick in 1-1-målet.

– Vi visste att det skulle bli tufft och spelade inte vår bästa fotboll, sade Julio Cesar efter matchen.

Brasilien ligger på fjärde plats i det sydamerikanska VM-kvalet. De fyra främsta går till VM i Sydafrika 2010 medan det femteplacerade laget får spela playoff mot ett lag från kvalet i Nord- och Centralamerika.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

1 timme sedan

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

1 timme sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

1 timme sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

1 timme sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

2 timmar sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

idag 09:00
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.