Onsdag 26 Jan
Stockholm

Se United-talangens bråk med landslagskamraten

Wilfried Zaha och Ravel Morrison pucklade på varandra.
1 av 5
Wilfried Zaha och Ravel Morrison pucklade på varandra. Foto: Faksimil / Youtube
Bråkade ordentligt.
2 av 5
Bråkade ordentligt. Foto: Faksimil / Youtube
Nathan Redmond får gå emellan.
3 av 5
Nathan Redmond får gå emellan. Foto: Faksimil / Youtube
Tur Redmond stoppade innan det urartade.
4 av 5
Tur Redmond stoppade innan det urartade. Foto: Faksimil / Youtube
Zaha kan spela fotboll också.
5 av 5
Zaha kan spela fotboll också. Foto: AP / TT Bild

Wilfried Zaha är rubrikernas man. För några veckor sedan ryktades han ha haft sex med tränarens dotter. Nu har han istället bråkat öppet med lagkamrat i landslaget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Manchester Uniteds Wilfried Zaha är i nytt blåsväder. För några veckor sedan dök ett nätrykte upp om att han hade legat med Lauren Moyes, dotter till nye tränaren David Moyes.

Den här gången hamnade han med en lagkamrat i landslaget. Det var när Englands U21-lag vann med 5–0 mot Litauen i kvalet till U21 EM som spelas 2015 som bråket inträffade med Ravel Morrison, med förflutet i United.

Morrison som har slagit igenom i West Ham den här säsongen var stjärnan i showen med två mål för engelsmännen. Det verkade tydligen störa Zaha, som efter en offensiv frispark konfronterade Morrison, och de två började putta och knuffa på varandra så lagkamraten Nathan Redmond fick gå emellan.

Zaha har haft en tuff säsong och inte spelat en enda tävlingsmatch under säsongen hittills för sin nya klubb. Nu ryktas det om att han ska lånas ut till en ny klubb för att få speltid.

Det är inte första gången engelska fotbollsspelare bråkar med varandra på planen. Under en ligamatch för några år sedan mellan Newcastle och Aston Villa började Kieron Dyer och Lee Bowyer till synes oprovocerat slåss med varandra och flera spelare fick gå emellan tjurskallarna.

Ravel Morrison vs Wilfried Zaha.


Kieron Dyer vs Lee Bowyer. 


Kommentera
Kopiera länk
Dela