Se Ronaldinhos nya karriär – som rappare

Han har utsetts till världens bäste fotbollsspelare vid två tillfällen. Nu satsar fotbollsstjärnan på en ny karriär – som sångare.


Ronaldinho Gaúcho

Ronaldinho spelar i dag i det brasilianska laget Atletico Mineiro. Han har tidigare representerat bland annat PSG, Barcelona och Milan.

Under sin karriär har han vunnit VM-guld, Champions League och spanska ligan bland annat. Han står noterad för 97 A-landskamper. 

BRASILIEN. Den brasilianske bolltrollaren Ronaldinho utsågs till världens bäste fotbollsspelare både 2004 och 2005. Den ständigt leende dribblern underhöll fotbolls-Europa under sin tid i bland annat Barcelona och Milan. Nu bjuder 33-åringen på en sida av sig själv som vi inte sett lika ofta.

Tillsammans med rapparen Edcity har han precis släppt låten "Vai na fe" (ungefär "Gå med ödet") rapporterar Daily Mail. I musikvideon kan vi bland annat se "Gaucho", som han också kallas, sjunga med stor entusiasm samt knorra in en frispark. 

Nu frågar vi oss om detta möjligen kan bli den stora sommarplågan under fotbolls-VM i Brasilien i sommar? 

Se musikvideon här under:

/
/
Senaste nytt

Samuelsson mot pallen i sprinten

Høgmo lämnar Häcken för Japan – stjärnspelaren följer med

1 timme sedan
​Per-Mathias Høgmo har nu officiellt lämnat BK Häcken för att bli huvudtränare för Urawa Red Diamonds i Japan. Detta meddelas av BK Häcken på deras webbplats​.

Vill ändra Ryder Cup efter stjärnans Saudiflytt

2 timmar sedan
Golfstjärnan Jon Rahm byter till den kontroversiella LIV-touren. Då hoppas Europakamraten Rory McIlroy på en förändring som gör det möjligt för Rahm att fortsätta att spela Ryder Cup.

VM-paret om kärleken: "Inte jätteaccepterat"

2 timmar sedan
Här är kärleksparet i den svenska VM-truppen i handboll. Till vardags spelar Nathalie Hagman och Daniela de Jong i Rumänien – där hbtq-personers rättigheter är mycket begränsade. Många vill kunna leva ett så fint liv som jag och Daniela gör men tvingas dölja det, säger Hagman.

Äntligen seger för Oskarshamn mot Örebro Hockey

3 timmar sedan
Det blev tio förluster i rad för Oskarshamn i SHL. Men hemma mot Örebro Hockey kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Be-Ge Hockey Center slutade 5-1 (1-1, 3-0, 1-0).

Tung seger för Växjö i toppmatchen mot Färjestad

3 timmar sedan
Det var två topplag som möttes i SHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Växjö, som besegrade Färjestad hemma med 4-2 (0-0, 0-1, 4-1).