Här får den danske spelaren fyra kilo kanel över sig

Det finns många olika sätt att fira en födelsedag på. Odenses Jeppe Hansen firade med kanel och en så kallad rövbombning.


Danska Odenses Jeppe Hansen fick en speciell födelsedagspresent av sina lagkamrater när han fyllde 25 år.

Enligt Twitterkontot Danish Football News är det en dansk tradition att få en "kaneldusch" om man fortfarande är ogift när man fyller 25 år. Det är dock högst tveksamt om alla danskar får vara med om samma behandling som Jeppe Hansen.

Lagets träning avbröts och Hansen hölls ner på marken av sina lagkamrater medan andra hällde fyra kilo kanel och vatten över honom, skriver 101 Great Goals. Allting filmades och lades upp av klubbens egen Youtube-kanal.

Men det roliga var inte slut där. Efter det skulle han ställa sig på mållinjen med byxorna nere och låta några lagkamrater försöka skjuta på honom. I filmen, som även den lades upp av Odense, får man se att åtminstone en spelare träffade honom.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
När Johan Wiland rövbombades under EM 2012 kallades det för mobbning. Är Odense-spelarnas kaneldusch och rövbombning okej?
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

2 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

3 timmar sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

3 timmar sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.