City har 1200000000 att handla för

Enligt engelsk media har araberna från Abu Dhabi pumpat in över en miljard för nya köp.


Nyrika Manchester City kommer med stor sannolikhet överträffa Chelseas galna shoppingrunda för några år sedan. Enligt The Sun har tränaren Mark Hughes cirka 1,2 miljarder kronor att handla med. Ryktet säger att han kommer att gå loss. Med start i dag.

City har de senaste månaderna kopplats ihop med i stort sett varenda spelare som gjort ett mål, passat fram till ett mål, stoppat ett mål och befunnit sig någonstans i närheten när ett mål har gjorts i någon av Europas största ligor. Men enligt The Sun har klubben en realistisk lista klar. Roque Santa Cruz, Blackburn, Wayne Bridge, Chelsea, Kolo Toure, Arsenal, Craig Bellamy, West Ham, Shay Given, Newcastle, Marcos Senna, Villarreal och Philipp Lahm, Bayern München.

Samtidigt har det blivit anarki i agentvärlden efter arabernas intåg i fotbollsvärlden. Mer eller mindre trovärdiga agenter har på egen hand börjat förhandla om den ena eller andra spelaren å Manchester Citys vägnar. Något klubben nu försökt slå ner på.

Om mindre än ett dygn öppnar övergångsfönstret och det kommer att bli kaos. Spelare kommer att hyllas, hatas, stämplas som svikare, lyftas som Messias och med stor sannolikhet kommer Didier Drogba vara inblandad i det mesta.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Alla jävla rykten