Måndag 21 Jun
Stockholm

Mourinho vill ha Michael Owen

Nu sägs även Inter vilja värva Michael Owen som anfallskompis till Zlatan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Michael Owen har varit en av silly seasons största snackisar. Många klubbar är det som suktat efter att få locka över landslagsanfallaren.

Nu senast uppges självaste Mourinho ha handplockat Owen som anfallskollega till Zlatan i Inter. Det är The Sun som säger att Inter vill byta David Suazo och en nätt summa pengar mot Owen.

Inters orförande Massimo Moratti uppges vara ett stort fan av den kvicke anfallaren och försökte få över honom redan vid hands storhetstid i Liverpool. Då hamnade Owen i Real Madrid.

När Owen tröttnade på sporadiska inhopp i det spanska topplaget gick han till engelska Newcastle. Där har han överlag varit skadedrabbad. Men nu på sista tiden har han mer av sin gamla form med flera härliga mål. Väl pass till att kontraktet går ut. Därför har Newcastle inte så många val än att sälja.

Tidigare har klubbar som topplaget Chelsea och "världens rikaste klubb" Manchester City visat intresse.

Risken finns att Owen nu blir ännu en i raden av förväntansfulla anfallare på den stjärnfulla bänken. Hur Owen nu ska ta plats i ett Inter som har överskott på just anfallare klargör inte The Sun.

Även David Suazo sågs som Inters slutliga kugge när han värvades inför säsongen 2007 från Calgari. Men han platsade inte och är i dagsläget utlånad till Benfica.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela