Stjärnorna lämnar VM-truppen – "tränaren sa 'fuck off'"

- 26/06/2014, 13:06 -
Prince Boateng under matchen mot Tyskland.
1 av 3

Prince Boateng under matchen mot Tyskland.

© Bildbyrån - COP 39 - SWEDEN ONLY / TimGroothuis

Sulley Muntari får lämna VM.
2 av 3

Sulley Muntari får lämna VM.

© Bildbyrån - COP 4 - SWEDEN ONLY / GIAMPY

Nu har de båda gjort sitt i VM.
3 av 3

Nu har de båda gjort sitt i VM.

Ap

I kväll spelar Ghana en av landets viktigaste matcher någonsin. Nu kickas två spelare ur truppen på grund av dåligt uppförande.

Ghana har inte inlett VM-turneringen övertygande och har bara bara skrapat ihop en poäng på lagets två inledande matcher. 

Men hoppet om slutspel lever inför kvällens viktiga match mot Portugal. Därför kommer det som en smärre chock att lagledningen nu har kickat Ghanas två storstjärnor Kevin Prince Boateng och Sulley Muntari ur truppen.  

Slog lagkamrat

Anledningen ska vara dåligt uppförande, rapporterar CampioneSport.

Muntari ska enligt uppgifter ha slagit till landslagskollegan Moses Armah Parker under en livlig diskussion på lagets träning. Boateng ska å sin sida ha tvingats lämna truppen efter att han öppet visade sitt missnöje mot sin tränare sedan inte fått plats i startelvan under VM-premiären mot USA. 

Boateng har en annan version. 

– Det hände en grej under träningen. Muntari och jag skojade om en närkamp. Då kom tränaren dit och frågade varför vi skrattade. Vi sa att det var lugnt men han skickade oss till omklädningsrummet. Jag frågade honom vad han hade emot mig. Och då började han skrika på mig. Han förolämpade mig. Med ord som "fuck off", säger Boateng till tyska Bild.