Om "riktiga män" poserade i underkläder

Hur skulle det se ut om du och jag – precis som Fredrik Ljungberg – ställde upp i en Calvin Klein-reklam? Troligen ungefär så här.


Under 2013 lät den brittiska tidningen The Sun fyra helt vanliga män försöka kopiera fotbollsspelare – i det här fallet Fredrik Ljungberg, Cristiano Ronaldo och David Beckham – och modeller i deras kalsongreklamer

Medan fotbollsspelarna exponeras på stora billboards i mångmiljonstäder som New York och London har dessa killar fått 15 minuter i rampljuset på Reddit.

Hälsosamt att se olika kroppar

Som Huffington Post uppmärksammar, har forskning visat på att supertränade och retuscherade män i reklamer kan leda till en ökad risk för ätstörningar hos män. Dessutom visade en studie från 2012 att människor blir mer bekväma med sina kroppar om de omges av, och får se, många olika sorters kroppstyper. 

/
/
/
Relaterat
Här är bläckfiskens Pauls ersättare – som tippat alla rätt
Har bläckfisken Paul har äntligen fått en fullvärdig ersättare? Det verkar så. Den intelligenta Windows-boten Cortana har tippat rätt inför alla slutspelsmatcher hittills.
Äntligen Ken Ring (?) – nu slipper du tjatet om likheten med målvakten
Det krävdes förlängning för att Tyskland skulle slå ut skällandet Algeriet ur VM. Gladast av alla kanske artisten Ken Ring – som har fått dras med sin look-a-like i Algeriets mål under hela VM.
Efter bortförklaringen: Nu pudlar Suárez och ber om ursäkt
Luis Suárez och Uruguay mot resten av världen. Ungefär så har det sett ut efter 27-åringens bett på Giorgio Chellini – men nu ber han om förlåtelse på sin hemsida.
Brasiliansk man dog – efter den dramatiska straffläggningen
Fotboll kan vara rejält spännande och nervkittlande. Ibland blir det till och med för mycket.
Senaste nytt

Fernandes drömvolley gav United-seger

igår 23:08

Engström: "Skönt att spräcka målnollan"

igår 21:10
Förra säsongen svarade Röglebacken Adam Engström för nio mål på 52 matcher och slog igenom i SHL. Nu satte han säsongens första mål redan i den fjärde omgången. Skönt att spräcka målnollan, säger 19-åringen efter 3–1 hemma mot Växjö.

Jönsson efter förlusten: "Vi fick en lektion"

igår 20:12
Växjö hade inte en chans borta mot Rögle. Ängelholmsklubben vann med 3–1 – smickrande siffror för SM-guldvinnaren från Småland. Vi fick en lektion i dag, säger Växjötränaren Jörgen Jönsson.

Vasic sena cykelspark räddade poäng åt BP

igår 19:44
Brommapojkarna såg ut att förlora viktiga poäng på hemmaplan. Då klev Nikola Vasic fram på tilläggstid och cykelsparkade in kvitteringen (2–2) mot Norrköping.

Helt lika i Solheim Cup – tre raka för Grant

igår 19:42
Linn Grant har vunnit tre raka matcher och bidragit starkt till Europas upphämtning. Segern som utjämnade till 8–8 lär gå till Solheim Cup-historien. Det var helt sinnessjukt, säger Grant.

VM över för Kessidis – med dubbla misslyckanden

igår 18:20
VM i Belgrad blev ett misslyckande för Alex Kessidis. Ett dubbelt sådant. Svensken får fortsätta att längta efter ett VM-guld och jaga en svensk kvotplats till Paris-OS

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.