Usch ja.
1 av 7
Usch ja. - Foto: Bildbyrån
James Rodríguez fick inte all uppmärksamhet själv efter sitt straffmål.
2 av 7
James Rodríguez fick inte all uppmärksamhet själv efter sitt straffmål. - Foto: © Bildbyrån - COP 95 - SWEDEN ONLY / Francisco Estrada Martinez
Den här saken ville vara med på bild också.
3 av 7
Den här saken ville vara med på bild också. - Foto: Bildbyrån
Riktigt saftig.
4 av 7
Riktigt saftig. - Foto: Faksimil/TV4
Men 22-åringen verkade inte lägga någon notis vid insekten.
5 av 7
Men 22-åringen verkade inte lägga någon notis vid insekten. - Foto: Faksimil/TV4
Som till slut flög iväg.
6 av 7
Som till slut flög iväg. - Foto: Faksimil/TV4
Hade Rodríguez gråtit även innan slutsignalen om han hade upptäckt den insekten?
7 av 7
Hade Rodríguez gråtit även innan slutsignalen om han hade upptäckt den insekten? - Foto: © Bildbyrån - COP 95 - SWEDEN ONLY / Francisco Estrada Martinez

Här är VM:s mest oväntade kändis

Det var nog tur att VM:s skytteligaledare James Rodríguez inte kollade ner på sin arm när han reducerade till 1–2 mot Brasilien under fredagen. I så fall hade han nog gråtit redan innan slutsignalen.


VM:s kanske största internationella genombrott har med stor sannolikhet Colombias James Rodríguez fått. Men under fredagen tog VM-äventyret slut för honom och hans Colombia efter en 1–2-förlust mot Brasilien

Det är få som har missat bilderna på hur en hejdlöst gråtande Rodríguez tröstades fint av David Luiz, Dani Alves och Marcelo med flera andra brassar efter slutsignalen.


Något som fler däremot har missat är hur en gigantisk insekt ville dela berömmelsen med Rodriguez efter hans 1–2-reducering på straff i den 80:e minuten. 

/
/
/
VM
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

1 timme sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

2 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.