Tre viktiga poäng mot Montenegro. - Foto: Nyheter24
Spelarna på bänken. - Foto: Nyheter24
Albin Ekdal var bäst.
Albin Ekdal var bäst. - Foto: Nyheter24

Darrigt Sverige tog tre poäng

​Tre snabba mål i första la grunden för Sveriges seger. Men det kunde slutat annorlunda.

Sverige tog tre mycket viktiga poäng mot Montenegro genom tre snabba mål i slutet av första halvlek. 1-0 kom efter fint svenskt spel där Zlatan drog igång det hela med ett snabbt inkast. Och efter det fortsatte det. Zlatan distanssköt in 2-0 bara minuten senare och kunde även sätts 3-0 innan halvleken var över.

Men det såg inte jättebra ut innan målen. Sverige kunde inte få tag i spelet och Montenegro kom igenom Sveriges nya, otestade backlinje lite för lätt.

Hade det inte varit för Andreas Isaksson fina spel bakåt kunde matchen mycket väl slutat annorlunda. Men på straffen som blev Montenegros reducering kunde Isaksson, som vanligt, inte göra något.

Bäste svensk på planen var annars Albin Ekdal som knappt hade ett fel i matchen.

Nu väntar Ryssland borta den 5 september.