Frustrerad Toivonen trött på att vänta

Klubben har inte hört av sig trots intresse från utlandet.


Ola Toivonen vill utomlands. Och intressed från utlandet finns där. Men ännu har han inte fått höra något från Malmö FF. Frustrerande tycker han.

– Jag är förvånad och besviken. Jag vet ju att PSV har lagt mer än ett bud på mig, men just nu får varken jag eller min agent (Martin Dahlin) kontakt med MFF på telefon eller får chansen till ett möte, säger Toivonen till Sydsvenskan.

– Det känns som MFF spelar ett spel. Det rimmar illa med att de brukar säga att de aldrig hindrar en spelare från att gå, säger Toivonen som nyligen togs ut i Lars Lagerbäcks januaritrupp till matcherna mot USA och Mexiko.

Malmös sportchef Hasse Borg är överraskad när han får höra Ola Toivonens uttalande.

– Om det är så att Ola har försökt få tag på mig under julfirandet så kan jag förstå att det har varit svårt. Men kontakten mellan spelaren och klubben brukar alltid skötas av agenten och jag pratat kontinuerligt med Martin Dahlin, säger Borg.

Och ännu vill han inte uttala sig om en eventuell övergång.

– Det enda man kan säga är att det är styrelsefråga huruvida man ska sälja en spelare eller inte. Sedan är det ju så att transferfönstret inte öppnar förrän den 1 januari och är öppet hela månaden, säger Borg till Sydsvenskan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!