"Gå till Holland, Toivonen"

- 19/11/2008, 20:29 -

Zlatan Ibrahimovic tycker att en flytt till Holland vore det bästa för Toivonen.

Det här blev säsongen som Ola Toivonen verkligen blommade ut. Han har med sina 14 mål fått ögonen på sig av flera europeiska klubbar, framförallt klubbar från Holland. Det har tidigare ryktats om bland annat storlagen Feyenoord och PSV Eindhoven.

En person som tidigare har spelat för Malmö FF och tagit steget till att bli en stortsjärna genom den holländska ligan är Zlatan Ibrahimovic, som tycker att 22-åringen borde spela i Eredivisie till nästa säsong.

– Han kanske behöver lite tid att anpassa sig först, men att spela i den holländska ligan är ett bra steg på vägen mot en strålande karriär i någon av de största ligorna. Det hjälpte definitvit mig, säger Interstjärnan till holländska De Telegraf.

Zlatan menar att Toivonen skulle passa utmärkt i Holland men säger samtidigt att det skulle krävas tålamod från klubbarna.

– Toivonen är väldigt talangfull och han kommer bara bli bättre i Eredivisie. Trots det skulle ett lag som PSV inte kunna förvänta sig att han ska komma och vända på deras negativa trend.

Skrivet av: