Den lilla flickan kunde inte se matchen – då gjorde polisen så här

Så bra gjort av polisen!


Alla ska få se på fotboll – det verkar i alla fall den här norska polisen tycka. För när Follo tog emot Brann så dök omkring tvåtusen åskådare upp för att se fotbollsmatchen – men en liten supporter var helt enkelt för kort för att se ordentligt.

– Den lilla flickan var en ivrig Brann-supprter och kunde inte följa spänningen på planen. Självklart var vi tvungna att hjälpa henne, säger Ronny Samuelsen från polisen i Follo till norska TV2.

Så man lassade helt enkelt upp flickan på ett par polis-axlar.

Facebook

– Hon tyckte att det var jättebra, säger Samuelsen till TV2 och påpekar att även polisen uppskattade arbetet den dagen:

– Det är fint att visa att vi kan göra mer än att bara tillrättavisa eventuella bråkmakare. Vi vill ju hjälpa till där vi kan också.

Och de har också blivit hyllade för det hela – framförallt efter att man valde att berätta om det på sin egen Facebooksida.


/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

2 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?