Ibland måste man bara tänka: "Vad skulle Ronaldo göra?"
1 av 4
Ibland måste man bara tänka: "Vad skulle Ronaldo göra?" - Foto: Bildbyrån
Han donerar blod!
2 av 4
Han donerar blod! - Foto: Bildbyrån
Han tränar hårt.
3 av 4
Han tränar hårt. - Foto: Bildbyrån
Han lever väldigt hälsosamt.
4 av 4
Han lever väldigt hälsosamt. - Foto: Bildbyrån

7 anledningar till att Cristiano Ronaldo borde vara din idol

Cristiano jobbar hårt, har en sund livsstil och egna kalsonger. Imponerande!


1. Han är jobbar hårt

Cristiano Ronaldo har vunnit Guldbollen tre gånger (!) och gjort 230 mål på 205 matcher för en av världens största klubbar, Real Madrid. Visst föddes Ronaldo med mycket talang, men han jobbar också otroligt hårt för sina framgångar. Hans gamla tränare Carlo Ancelotti har bland annat uttalat sig om Ronaldos hårda slit på träningarna.

Bildkälla: Bildbyrån

2. Han donerar blod

Är han den enda fotbollsspelaren i världens som inte har några tatueringar? Kanske. Hur som helst har han inte skaffat några bara för att han ska kunna lämna blod så ofta som möjligt.

När gav du blod sist?

Bildkälla: Bildbyrån

3. Han lever hälsosamt

Det gör många fotbollsspelare kanske du tänker, men ingen tänker lika mycket på sin kropp som Ronaldo. Kanske bottnar det i ytlighet, men det spelar ingen roll.

Beundransvärt är det hur som helst.

Bildkälla: Bildbyrån

4. Han skänker pengar till välgörenhet

När Nepal drabbades av en jordbävning var Ronaldo snabbt framme och donerade pengar till Rädda barnen. Och det var inte tal om några småpengar. Han donerade hel 70 miljoner kronor.

Bildkälla: Facebook

5. Han är snäll

Innan en Real-match sprang han bort till den här lilla ungen och gav honom sin träningströja. Förvisso barnet råkat få en boll i huvudet och var lite ledsen, men ändå, vilken kille!

Bildkälla: Youtube

6. Han verkar vara en bra pappa

Ronaldo verkar ha en riktigt mysig relation till sin son. Vi kanske inte vet jättemycket om deras relation, men det lilla vi har sett är eftersträvansvärt.

Dom är så söta ihop.

Bildkälla: Twitter

7. Han har humor

Eller vad sägs om gången han slog in Ricardo Quaresmas bil i aluminiumfolie?

Visst låter det som sju bra grejer att sikta på?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att Ronaldo är inspirerande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

2 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.