"Nope"
5 av 5
"Nope"

Neymar blev superdissad efter matchen – av domaren

Många hade gett sin vänstra tumme för en sån här chans. Men inte den här domaren. Den här killen är ett riktigt proffs.

Brasilien spelade mot Peru i VM-kvalet i helgen, och tog en säker seger med 3–0.

Barcelonas stjärna Neymar spelade 90 minuter, och fick bland annat ett gult kort i den första halvleken. Men efter matchen försökte Neymar sig på något lite underligt.

Han försökte nämligen ge sin tröja till domaren.

Domaren, som agerade som ett riktigt proffs, skakade bara på huvudet och tog inte emot tröjan.

Neymar kunde bara garva och gå där ifrån.

Se här:

Starkt, får man ändå säga. Hur coolt hade det inte varit att ha en riktig Neymar-tröja hemma på väggen?

Segern innebar att Brasilien nu ligger trea i det sydamerikanska kvalet till VM.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.