Zlatan väljer drömlaget – väljer sig själv
1 av 3
Zlatan får på uppdrag av UEFA välja sitt drömlag. - Foto: UEFA
Ibrahimovic
2 av 3
Självklart valde han sig själv. - Foto: UEFA
Ronaldo, Ronaldinho, Zidande, Messi och Zlatan Ibrahimovic själv
3 av 3
Drömlaget! - Foto: UEFA

Zlatan får välja sitt drömlag: "Vem behöver backar?"

Att Zlatan är, ja, Zlatan vet vi alla om. När han blev frågad att plocka ut fem spelare till sitt dröm 5 A Side-lag gjorde han det på klassiskt Zlatan-manér.


UEFA har ett projekt där välkända fotbollsspelare får välja sitt drömlag 5 A Side-style. Alltså en term som man oftast använder i inomhusfotboll med fem spelare per lag på planen. En som blev tillfrågad var allas vår Zlatan Ibrahimovic. Hans svar kändes väldigt mycket Zlatan.

"Försvare och målvakter, vem behöver det?". I Zlatans lag finns alltså fem anfallare som alla är toppspelare.

Zlatans "dream team". Bild: Uefa

De fem som legendaren alltså valde är Ronaldo (klassiske brasilianaren, inte portugisen...), Lionel Messi, Zinédine Zidane, Ronaldinho och självfallet, levererat med ett självgott leende, Zlatan själv. Annars skulle det ju inte vara Zlatan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller Zlatans dreamteam?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

1 timme sedan

Svensk storseger mot Skottland

2 timmar sedan
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.

En ny början – men vart går landslaget med Tomasson?

igår 20:24
Sommaren 2004 hyssjade Jon Dahl Tomasson de svenska supportrarna på Estádio do Bessa i Porto, i det klassiska "Due-Due"-mötet. Nära 20 år senare står han på en sliten liten arena i samma stad. Som svensk förbundskapten. Så kan det gå. Frågan är hur det ska gå.