Barndomsgrannen Suhreta är mycket tacksam till Ibrahimovic-familjen.
1 av 2
Barndomsgrannen Suhreta är mycket tacksam till Ibrahimovic-familjen. - Foto: N1/Bildbyrån
2 av 2
- Foto: N1

Ibrahimovic fantastiska gest: "Varje år i mars så skickar Zlatan pengar"

Familjen Ibrahimovic har inte glömt sina rötter. Varje år skickar Zlatan och pappa Sefik pengar till Sefiks barndomsgranne och hennes son.


Zlatan Ibrahimovic och hans pappa Sefik Ibrahimovic skickar pengar till pappans barndomsgranne i Bijeljina i nordöstra Bosnien-Hercegovina. Det säger grannen själv till radiokanalen N1, skriver Expressen.

Sefik lämnade landet innan kriget bröt ut, men besöker sin hemstad ofta. Den bosniska radiokanalen har varit hemma hos grannen Suhreta Dautovic som berättar att Ibrahimovic-familjen skickar pengar varje år.

– Varje år i mars skickar de pengar till mig. Det är fint, säger Dautovic.

Och självklart följer Dautovic Zlatans framsteg i fotbollsvärlden.

– Jag tittar också på matcherna men är tvungen att titta bort ibland. Det känns som att någon kommer göra Zlatan illa. Jag tycker inte om domarna, alla dömer emot honom. Då blir jag nervös och arg, berättar hon.

Bildkälla: N1

Hon berättar också hur tacksam hon är för Zlatan och pappa Sefiks hjälp.

– Jag skulle vilja ta tillfället i akt till att tacka Sefik och Zlatan för att de skickat mig matchtröjorna. Zlatan har gjort mer än 50 mål denna säsong. Jag följer varje steg han tar. Han har vunnit i varje klubb han spelat i, säger Zekerija till N1 enligt Expressen.

Sefik och Zlatan Ibrahimovic, vilka killar!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Fint gjort?
Tack för din röst!