Visst är det en dosa snus?
1 av 4
Visst är det en dosa snus? - Foto: Stellapictures
Snus och en Red Bull.
2 av 4
Snus och en Red Bull. - Foto: Stellapictures
Jamie Vardy is having a snusparty!
3 av 4
Jamie Vardy is having a snusparty! - Foto: Stellapictures
Englandgrabbarna glider i Frankrike.
4 av 4
Englandgrabbarna glider i Frankrike. - Foto: Stellapictures

Moralpanik i England – efter att storstjärnan setts med en snusdosa

England är oroliga för målsprutan Jamie Vardy. Han har nämligen setts blanda centralstimulanterna nikotin och koffein (snus och kaffe).


Engelsk media, bland annat Daily Mail, skriver i dag att deras anfallare Jamie Vardy "laddar inför EM-matchen mot Wales med en coctail av nikotin och koffein". Detta efter att anfallern setts lämna en träning med en burk Red Bull – och en dosa snus.

Tidningen skriver även att Leicester-källor även berättat att Vardy ibland spelat matcher med en snus under läppen.

Bildkälla

Daily Mail har även pratat med en expert som säger att snuset kan höja Vardys prestationsförmåga med hela sju procent.

Även Nyheter24:s snus och Red Bull-älskande Quetzala Blanco är ett stort fan av stjärnans diet, och tror att det kan hjälpa honom i EM.

– I princip är det en kulinarisk upplevelse när snuset rinner och den iskalla Red Bullen porlar ner i halsen, säger hon och fortsätter:

– Jag tror absolut att det kan få Vardy att prestera ännu bättre i EM. Jag skulle säga att det är en perfekt "pick me up" och den är relativt snäll. Det är ju inte så att han gör en Maradona direkt.

Även Tjeckiens målvakt Petr Cech har lite underliga saker för sig under EM-träningarna. Kolla bara här.

/
/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Klart grabben ska ha en snus?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

1 timme sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.