Ett smakprov på vad dessa herrar erbjuder på sitt Instagramkonto @mittteam2016.
Ett smakprov på vad dessa herrar erbjuder på sitt Instagramkonto @mittteam2016. - Foto: Privat

Camp Rivieras festkungar: "Druckit 200 liter alkohol på tretton dagar"

Att det dricks mycket på Camp Riviera är ingen hemlighet. Frågan är dock om inte det här gänget tar det hela ett steg längre.


Över 200 liter alkohol på tretton dagar. Ingen liten mängd, men för Timy Vickström och hans gäng är det inget ovanligt.

– Det brukar vara mer, men tack och lov har vi ett par dagar kvar här på Camp Riviera. Vi hoppas slå vårt ganska saftiga rekord, säger Timy Vickström, en av initiativtagarna till både resan och Instagramkontot.

Utöver inblickar från deras vardag på Camp Riviera bjuder också grabbarna på skönsång till var femtionde följare på deras Instagram. En kul grej som uppkom spontant och senare blev en permanent grej.

– Tanken var ju att Instagramkontot skulle bli ett sätt för våra nära och kära att följa vår resa under EM. Att det istället spred sig var ju bara roligt, så då tänkte vi att vi kör all in. Sångerna till våra följare är ett exempel, säger Vickström och skrattar.

Grabbarnas Instagramkonto @mittteam2016 hittar du här:

Se hela intervjun i spelaren ovan.

/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du dricka mycket öl?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?