- Foto: Bildbyrån

Det verbala kriget mellan tränarna har fått ett nytt kapitel

Det verbala kriget mellan nya Manchester United-tränaren José Mourinho och Arsenals Arsene Wenger har fått ett nytt kapitel.


José Mourinhos och Arsene Wengers vägar korsas igen. Premier League-säsongen som drar igång i augusti ser mer spännande ut än någonsin med en mängd heta nyförvärv både på och utanför planen. Inte minst Zlatan Ibrahimovic och hans nye tränare i Manchester United, Mourinho.

Den portugisiske demontränaren är knappast känd för att hålla igen mot sina tränarkollegor och det är ingen hemlighet att han inte sitter på middagar med Arsenal-managern Wenger. De har sedan många år tillbaka käftat emot varandra och delar gärna ut en och annan pik när tillfälle ges.

Och nu är det verbala kriget igång på nytt. Under sin första presskonferens som ny Manchester United-tränare valde Mourinho nämligen att poängtera tydligt att han är en vinnare – och att vissa andra inte är det.

– Vissa tränare har inte vunnit någon titel på tio år. Vissa tränare har aldrig vunnit en titel. Senast jag vann en titel var ett år sedan (Premier League med Chelsea 2015), säger Mourinho.

Senast Arsenal vann Premier League var tolv år sedan.

Se delar av José Mourinhos första presskonferens i klippet nedan.

Vill du läsa fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!